JOM TUKAR LINK BLOG

JOM TUKAR LINK BLOG


Salam dari Aina. Apa khabar korang. Hope korang semua sihat. Petang ni  Aina join satu segmen dari blogger baru Linda. Linda ni macam Aina juga masih baru dalam dunia blogging.  Linda ada buat satu kempen kat blog beliau. Kempen JOM TUKAR LINK bersama rakan-rakan blogger dimana Linda akan memasukkan URL blog anda di bloglist beliau. Alhamdulillah dapat juga Aina join segmen ni. 

KLIK BANNER KALAU KORANG NAK JOIN!

Korang nak join? Jika berminat nak join,  sila buat satu entri dan letak banner kat atas tu kat entri blog korang dengan 

Tajuk : JOM TUKAR LINK BLOG 

Jangan lupa backlinkkan ke blog Linda. Nanti Linda akan masukkan senarai nama blog korang di bloglist beliau. Senang je kan? Jom la join sekali kita support Linda. 

Comments

  1. Good Luck Aina

    ReplyDelete
  2. Salam dari blogger baru,
    Terima kasih join bloglist Linda.
    Terima kasih sekali lagi.
    Blog ini akan jadi feveret Linda untuk blogwalking nanti...

    ReplyDelete
  3. Salam singgah balik hehe. Done followback #9

    https://thejagungspirasi.blogspot.com/2020/07/wordless-wednesday-kalkulator-mr-diy.html

    ReplyDelete
  4. Hai Aina! Saya pun join segment yang sama :)

    ReplyDelete
  5. Salam singgah!!! Saya datang dari segmen yang sama.. Good luck awak!!!

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen. Naim mai kunjung balas.. :)

    ReplyDelete
  7. Kak Feni datang singgah sini.

    ReplyDelete
  8. Hi, saya singgah dari segmen yang sama :))

    https://thestorynrlaqh.blogspot.com/2020/07/jom-tukar-link-blog.html

    ReplyDelete
  9. Salam/Hi, saya datang dari segmen yang sama. Jemput singgah di blog saya =)

    https://kiddieoasis7.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. dsys https://jm2u.blogspot.com/2020/07/jom-tukar-link-blog.html

    ReplyDelete
  11. hiii saya datang dari segment yang sama :) https://kogoro-mauru.blogspot.com/2020/07/jom-tukar-link-blog.html

    ReplyDelete
  12. SINGGAH SINI
    https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/07/jom-tukar-link-bloglist.html

    ReplyDelete

Post a comment

Terima kasih singgah Blog Aina Suhaimi. Jika diberi kelapangan masa bolehlah tinggalkan komen untuk Aina. Terima kasih.